Massage

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en massageform, der er baseret på kroppens anatomiske opbygning.

 

Massagen virker smertelindrende på ømme muskler, den aktiverer kroppens eget immunforsvar og gør det lettere for kroppen at udskille affaldsstoffer. Dette medfører større bevægelighed i muskler og led.

 

Massagen øger desuden det psykiske velbefindende ved bl.a. at reducere spænding og træthed.

 

Som fysiurgisk massør har jeg en omfattende viden om bevægeapparatets funktionelle anatomi og fysiologi, og er derfor i stand til at lokalisere og afhjælpe lidelser i bevægeapparatet samt symptomer heraf.

 

Ved at variere grebsteknik, tryk og tempo kan jeg tilpasse behandlingen til din aktuelle tilstand og behov.

 

Jeg masserer med et moderat tryk, som virker beroligende og normaliserende på bevægeapparatets funktioner – og opleves som det behageligste af klienterne.

 

Regelmæssig massage virker forebyggende på spændinger, giver større overskud og er et godt supplement til andre behandlings former.

Graviditetsmassage

Er du gravid og trænger du til massage eller drømmer du bare om at kunne ligge på maven? Så kan jeg tilbyde dig en dejlig afslappende massage på min specialbriks, hvor jeg kan tage et stykke ud så der er plads til maven under hele din graviditet.

 

Da jeg for en del år siden selv var gravid drømte jeg om at kunne komme til at ligge på maven, imens maven voksede og jeg fik mere ondt i ryggen og tunge ben, det er grunden til at jeg idag har specialiseret mig i gravidemassage.

 

Massage er altid dejligt, men når kroppen skal yde ekstra som under en graviditet, føles massage ekstra dejligt og kan gøre ventetiden behageligere samt mindske dine ubehag.

 

Jeg har erfaring med gravide som døjer med bl.a:

 

bækkenløsning

væskeophobninger (ødemer)

smerter i lænd (ischias) og nakke

træthed og stress.

 

Jeg har kontaktet jordemødrerne på Kolding Sygehus for at høre deres mening om massage af gravide, og de syntes det er en rigtig god idé med massage til at afhjælpe de nævnte ubehag i graviditen.

 

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål.

Indisk Hovedbundsmassage

Ved denne massageform får du masseret din hovedbund, nakken, skuldre og arme. I hovedbunden har du reflekszonepunkter på samme måde som du har i hænder og under fødder, derfor kan denne massageform sidestilles med zoneterapi.

 

Massagen er let tilgængelig fordi du sidder på en stol i dit tøj, og der bruges ingen olier.

 

Mens jeg løsner spændinger ved at massere i cirkelbevægelser henover hele området, vil du kunne opleve ømme punkter.

 

Massagen er generelt meget afslappende og effektiv, den virker udrensende på hele kroppen, fordi jeg også får fat i meridianbaner og påvirker lymfesystemet.

 

Ansigtsbehandling / massage

Ansigtsbehandlingen er en halv times meget afslappende massage hvor jeg renser din hud, påfører en dybderensende og fugtgivende maske, og hvor jeg afslutter med en ansigtsmassage.

 

Ansigtsmassagen kan også vælges som afslutningen på en hel eller halv times massage.