Profil

Velkommen til mit sted på nettet og måske din vej ind til forkælelse og evt. helbredelse på min briks.

 

Mit navn er Sonja Rosing, så længe jeg kan huske har jeg haft et brændende ønske om at hjælpe mennesker, og kunne gøre en forskel.

 

Det jeg brænder for er massage som jeg har arbejdet med siden jeg tog uddannelsen til fysiurgisk massør i dec. 1992. Jeg har haft mulighed for at arbejde med flere sider indenfor massagen, bl.a. har jeg masseret på et værested for fysisk handicappede, Huset Venture i Århus(2001), været tilknyttet Lyshøjskolen i Kolding(efteråret 2005) som massør for hele personalegruppen, og har arbejdet som fast massør i Slotssøbadet i Kolding fra jan. 2006 og indtil sep. 2007, hvor jeg fik så travlt i min klinik at jeg måtte koncentrere mig om det :)

 

Jeg håber på at kunne hjælpe så mange som muligt til en hverdag uden smerter, sygdom og stress - og ud fra min erfaring med regelmæssig massage kan jeg oprigtigt anbefale massage til de fleste mennesker som mangler energi i hverdagen, hvad enten det skyldes stress eller smerter.

 

Det jeg prøver på at opnå ved massagen er ikke kun at løsne spændte muskler, jeg prøver at opnå et samarbejde med dem som kommer til mig, at hjælpe folk til at forstå at det er vigtigt at lytte til kroppens signaler, at når den spændte muskel er løsnet, så er det muligt at mærke hvornår og hvordan man laver en forkert bevægelse eller tilegner sig nogle dårlige arbejdsstillinger.

 

Igennem mine mange år som massør har jeg opnået en stor faglig viden, men jeg har også en særlig evne til at føle mig ind på mennesker, jeg er så heldig at mine hænder bliver meget varme og jeg oplever at jeg ikke behøver at trykke særligt hårdt for at komme i dybden.

 

Du er meget velkommen til at ringe til mig hvis du har spørgsmål til mig.